Sidste nyt hos Copenhagen Seniorfitness angående midlertidig lukning på baggrund af COVID(19)

COPENHAGEN SENIORFITNESS ER DESVÆRRE FORTSAT MIDLERTIDIGT LUKKET.

I forbindelse med, at den nationale nedlukning, som startede d.9 december 2020, på baggrund af Corona (COVID-19), nu igen er blevet forlænget bla. for indendørstræning/idræt for voksne over 18 år, fortsætter den midlertidige lukning af Copenhagen Seniorfitness. Ifølge regeringens seneste udmelding, er planen at åbne for indendørstræning/idræt for voksne over 18 år henholdsvis d. 6 maj og d. 21 maj, der er dog endnu ikke meldt ud, hvilke typer træning/idræt der åbner hvornår, og derfor ved vi desværre endnu ikke, om vi kan åbne igen d.6 maj eller må vente med at starte op til d. 21 maj. Så snart vi ved noget om opstartstidspunkt, vil dette bla. kunne findes her på siden.

Selvom at vi har lukket ned for undervisningen, er det dog stadig muligt, at kontakte os pr. tlf. 41 88 22 55 eller mail. info@copenhagenseniorfitness.dk i forbindelse med evt. spørgsmål eller med henblik på forhåndstilmelding til vores hold, møntet på at sikre sig en plads på et eller flere af holdene, til opstart d. 6. maj eller så snart vi må åbne op igen. 

Vi følger nøje med i udviklingen, og opdaterer bla. her på siden. Alle medlemmer vil desuden blive orienteret løbende.

Vi holder os klar 🤸‍♀️🏋️‍♀️💃 😉 og glæder os rigtig meget 😀 til at kunne starte op for træningen/undervisningen igen, og til at gense alle nuværende medlemmer, samt at kunne tage imod nye.          

Indtil da, sørg for at holde jer friske og i form allesammen 😀
Pas på jer selv og hinanden💕

Stort Corona knus 😘

Mette Lykke