GENÅBNING AF COPENHAGEN SENIORFITNESS

GENÅBNING AF COPENHAGEN SENIORFITNESS

DET ER MED STOR GLÆDE, NU AT KUNNE MEDDELE, AT VI HAR FÅET GRØNT LYS FOR GENÅBNING AF COPENHAGEN SENIORFITNESS.
I denne forbindelse, vil jeg endnu engang takke alle medlemmer, for den store opbakning, som der har været fra jeres side af ,under nedlukningen.
Jeg ved, at der er mange af jer, som glæder sig til og er ivrige efter at komme igang igen. Jeg glæder mig også rigtig meget til at se jer, men da vi lige skal have klargjort, så vi er helt sikre på, at vi følger myndighedernes retningslinjer, både generelt, men også specielt i forbindelse med indendørs træning, og så det er sundhedsmæssigt forsvarligt, og at alle kan føle sig trygge ved at komme, åbner vi først op fra og med d. 15/6.
Alle medlemmer vil, i denne uge, få fremsendt retningslinjer og hvordan i skal forholde jer i forbindelse med besøg/træning hos Copenhagen Seniorfitness, så i ved det, allerede inden vi starter op i næste uge.
Retningslinjerne kommer også til at ligge her på  hjemmesiden inden opstart i næste uge.
Myndighedernes retningslinjer, bl.a. angående indendørs træning, kan desuden findes på f.eks kulturministeriets hjemmeside.
Jeg glæder mig, som tidligere nævnt, meget til at se alle jer, nuværende, elever igen, samt til at kunne byde nye elever velkommen.
Mange knus ( på afstand )😘
Mette Lykke